Cristián Coo Calcagni

Cristian har en doktorgrad i psykologi og er spesielt interessert i å anvende forskningsprosjekter og overføring av akademisk kunnskap og innsikt for å hjelpe organisasjoner til å lykkes.

Verdier

Kjærlighet til læring og kritisk tenkning er Cristians kjerneverdier. Han trives når han utforsker nye forskningsmuligheter og utvikler utfordrende prosjekter som involverer en systemisk tilnærming og flere perspektiver for å løse komplekse problemer. Å holde et åpent og nysgjerrig sinn og fremme positive relasjoner og nettverk av samarbeid er hans viktigste motivasjoner.

Erfaring

Cristian har erfaring som læring- og utviklingskonsulent og trener, og har samarbeidet med et bredt spekter av organisasjoner over hele verden. Han er også en utdannet forsker som er spesielt interessert i anvendte forskningsprosjekter og overføring av akademisk innsikt og kunnskap for å hjelpe organisasjoner til både å trives og lykkes.

Utdanning

Cristian har en doktorgrad i psykologi fra Universitat Jaume I i Spania, med spesialisering innen arbeids- og organisasjonspsykologi, arbeidshelse, psykiske helsefremmende tiltak og positiv psykologi. Han er også en trent oppmerksomhet- og meditasjonslærer.

Gå til forrige
Gå til neste
No items found.