Lisa Vivoll Straume

Lisa er faglig leder i MIND:, har en doktorgrad i positiv psykologi fra NTNU og er en av landets fremste eksperter på feltet. Hun er også styremedlem i ENPP – European Network for Positive Psychology.

Verdier

Å dele kunnskap er en av Lisas sterkeste verdier. Hun drives av læring og utvikling, verdsetter det ekte, ærlige og direkte, og er nådeløs på faglig kvalitet i leveransene.

Erfaring

Har jobbet i grensesnittet forskning og praksis siden 2002, med veiledning, ledertrening og mental trening 1-1 og i grupper, samt formidling fra scene og i media.

Utdanning

Doktorgrad i positiv psykologi fra NTNU, spesialisering innen organisasjonspsykologi, kognisjon og emosjons-psykologi, og statistisk forskning på opplevelseskvaliteter.

Gå til forrige
Gå til neste

The most poignant aspect of Lisa’s research is the combination of precision and creativity that she infuses into her work. She recognizes the relationship between the intricate details and the grand theoretical implications, and draws the line from one to the other with the humility of a scientist’s skepticism and the boldness of a world-changing thinker.

Orin C. Davis – Ph.D., Quality of Life Laboratory

Lisa byr på et robust og forståelig faglig grunnlag kombinert med praktiske og effektive verktøy for å jobbe med verdibasert ledelse. Det aller viktigste er allikevel at metoden og de ansatte hos MIND: motiverer til systematisk trening og hardt arbeid – dét er hemmeligheten.

Samarbeidspartner og kunde