Sebastian Ludens

Sebastian er Minds ekspert på strategiutvikling og -implementering i kombinasjon med lederskap, og har blant annet arbeidet som forretningsutvikler i flere oppstartsselskaper og som strategikonsulent.

Verdier

Sebastian er opptatt av å se helhetlig på lederutvikling. Han er som best når han kombinerer strategiutvikling og gjennomføring med å bygge team rundt et felles mål. Han er nysgjerrig, leken og opptatt av å oppleve hele spekteret av hva det vil si å være menneske og hvordan vi kan leve gode liv. Han bygger Lego på fritiden.

Erfaring

Har arbeidet med forretningsutvikling og strategiutvikling i flere start-ups og større virksomheter, med kriseledelse i felt for Leger Uten Grenser og med samfunnskommunikasjon og lederkommunikasjon i Zynk og WWF. Han har rådgitt en rekke ledere og toppledere innen ledelse, strategi og kommunikasjon.

Utdanning

Sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU (2006), med spesialisering i entreprenørskap. Studert kriseledelse på Harvard Kennedy School. Tar nå et diplomstudie i positiv psykologi på Island.

Gå til forrige
Gå til neste
No items found.